Persoonlijk vitaliteitsprogramma

Wij lezen de laatste tijd veel berichten van leuke mensen zoals jij, die moe zijn, minder energie hebben, weinig positiviteit kunnen opbrengen en momenteel gewoon niet de leukste versie van zichzelf zijn. Daar gaan wij samen verandering in brengen, met ons vitaliteitsprogramma!

Waarom zou je meedoen?

Met ons aanbod van online vitaliteitsprogramma’s helpen wij jou om energiek en blij aan de slag te gaan en blijven. Welk programma je ook kiest, je gaat zelf (met onze hulp natuurlijk) aan de slag met het vergroten van je eigen vitaliteit, zowel mentaal als fysiek.

Wij geloven dat je vitaliteit niet kunt opleggen, maar dit pas werkt als je ervaart dát het werkt! Door kleine stappen steeds meer inzicht te krijgen en merken dat je er blijer, fitter en emotioneel sterker van wordt.

Kom in beweging!

Ga stappen nemen, want anders blijft alles bij het oude. Jij wilt toch ook meer energie? Doe dit samen met ons, dat vinden we erg fijn. We hebben er heel veel zin in om jou te motiveren, inspireren en enthousiasmeren en we hopen natuurlijk dat jij daar ook zo’n zin in hebt.

Wat hebben wij jou te bieden?

We gaan samen met jou aan de slag. Dit kan, door ons maatwerk, op verschillende gebieden:

De opbouw van de programma’s

We starten met de meeste programma’s elke maandag van de nieuwe maand. De basiscursus kan per week gestart worden. Eerst ontvang je natuurlijk een welkomstmail met uitgebreide instructies van ons. Even kort komt het hier op neer. Elke maandagochtend ontvang je een e-mail van ons. En in deze e-mail zit een video / podcast met uitleg en informatie over de opdrachten die je elke week maakt. Woensdagochtend plannen wij de ochtend in voor vragen, dus gebruik dat ook! Elke vrijdag staan we samen even stil bij hoe het gaat. Wat lukt er wel, wat lukt er niet? Echt even een bewustwordingsmoment. En dus ook die stok achter de deur om aan de slag te gaan, want we gaan met je in gesprek over de module van die week!

Prijzen en vergoedingen

De prijzen kun je per module terugvinden in onze online academie.
Tip: Informeer bij je werkgever eens naar de mogelijkheden die je hebt op het gebied van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Natuurlijk is het ook slim om een beroep te doen op jouw jaarlijkse opleidingsbudget of IKB.

Je kunt je natuurlijk ook zelf opgeven. Wij zijn aangesloten bij de BLCN beroepsvereniging & Mark Leefstijl & Vitaliteit.

Alle beren zijn van de weg…..meld je aan!

Meer weten?

Wil je meer weten over wat wij doen?