Contact

In deze continu veranderende digitale wereld, kan het moeilijk zijn om de juiste flow te vinden. Daarom is het fijner om dit met iemand sámen te doen. Iedereen verdient een coach, een sparringspartner, het stemmetje in je hoofd of het duwtje in de rug . Zo ga je de juiste kant op. Wij helpen je graag door met je mee te denken. Zo zorgen we er samen voor dat de oplossingen echt bij jou passen. Maatwerk dus!

Dat is ook onze kracht. Door te luisteren naar wat je nodig hebt, kunnen we je beter helpen om energiek de dagen door te komen. Het is helemaal niet erg om hulp te vragen, maar juist heel slim. Want samen kom je verder dan in je eentje. Wij hebben ervaring in de theorie en de praktijk. We zijn blij met inzichten, gedragsveranderingen en blije mensen. We gaan voor jouw werkgeluk!

Over ons

Melissa Deenstra

Integraal leefstijl- en vitaliteitscoach

Ik ben Melissa Deenstra integraal leefstijl en vitaliteitscoach. Na mijn burn out heb ik het roer omgegooid en ben ik me gaan verdiepen in vitaliteit en levensgeluk. Nu wil ik graag anderen helpen regie te krijgen over hun vitaliteit.

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijl coaches Nederland (BLCN). De BLCN wil met haar keurmerk de kwaliteit van leefstijlcoaching waarborgen.

vitaliteit expert ingrid reus
Ingrid Reus

Integraal leefstijl- en vitaliteitscoach

Mijn naam is Ingrid Reus. Naast beleidsadviseur ben ik gediplomeerd integraal leefstijl- en vitaliteitscoach en trainer en heb ik mijzelf in de afgelopen jaren gespecialiseerd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en Vitaliteit.

Mijn belangrijkste kernwoorden zijn: positief, verbinden, realistisch, oprecht geïnteresseerd en leergierig.

vitaliteit expert kristel van der Pouw Kraan
Kristel van der Pouw Kraan

Communicatiespecialist & bedrijfscoach

Ik ben Kristel van der Pouw Kraan. Naast communicatiespecialist heb ik een ontzettende passie om alles uit het leven te halen. Onlangs mijn diploma Bedrijfspsychologie gehaald en met succes het jaarprogramma van 365 behaald.

Door vele inzichten en ervaring, grote stappen kunnen maken en dat deel ik graag met anderen om net zo lekker in hun vel te zitten als ikzelf. Ik ben positief, hou van humor & verbinding. Groei en avontuur mogen zeker niet ontbreken!

Neem contact op

De Vitaliteit Experts
Trechter 16, 1611 LB Bovenkarspel, Nederland 

Meld je aan voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van ons aanbod.

Ingrid: 06 15 09 07 98
Melissa: 06 42 27 97 97
Kristel: 06 12 14 31 82

KVK 81548907
btw 8621.34.298B01